You are currently viewing CLB Utasbiztosítás: Utazásbiztosítások a Megbízhatóság és Biztonság Szolgálatában
Happy family on sandy beach near sea

CLB Utasbiztosítás: Utazásbiztosítások a Megbízhatóság és Biztonság Szolgálatában

A CLB Utasbiztosítás egy magyar biztosító, amely különféle utasbiztosításokat nyújt magánszemélyeknek és családoknak. A társaság 1992-ben alakult, és azóta Magyarország egyik vezető utasbiztosítási szolgáltatójává vált. A cég a CLB Group tulajdonában van, amely egy jól ismert pénzügyi és biztosítási csoport Magyarországon. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a CLB Utasbiztosítás által kínált különböző típusú utasbiztosításokat és azok jellemzőit.

A CLB Utasbiztosítás által kínált utazási biztosítás típusai

Happy family on sandy beach near sea

A CLB Utasbiztosítás utasbiztosítási kötvények széles skáláját kínálja az utazók változatos igényeinek kielégítésére. A kötvények megvásárolhatók online vagy a vállalat ügynöki hálózatán keresztül. Vessünk egy pillantást a CLB Utasbiztosítás által kínált szabályzatokra:

Egyszeri utazási biztosítás

A Single Trip Insurance kötvény egyetlen utazásra nyújt fedezetet, és ideális azok számára, akik alkalmanként utaznak. A kötvény fedezi az egészségügyi költségeket, a személyi balesetet, az utazási késést, az utazás lemondását és az egyéb kapcsolódó költségeket.

Éves többutazási biztosítás

Az éves többszörös utazási biztosítás fedezetet nyújt egy éven belül többszöri utazásra. Alkalmas a gyakori utazók számára, akik évente többször utaznak. A kötvény fedezi az egészségügyi költségeket, a személyi balesetet, az utazási késést, az utazás lemondását és az egyéb kapcsolódó költségeket.

Diák utazási biztosítás

A hallgatói utazási biztosítás fedezetet nyújt a külföldön tanuló hallgatók számára. A kötvény fedezi az egészségügyi költségeket, a személyi balesetet, az utazási késést, az utazás lemondását és az egyéb kapcsolódó költségeket. Fedezi a tanulmányi megszakítást is, ami azt jelenti, hogy ha a hallgató valamilyen fedezett esemény miatt kénytelen megszakítani tanulmányait, a kötvény fedezi a tandíj és egyéb kapcsolódó kiadások költségeit.

Családi utazási biztosítás

A családi utazási biztosítás fedezetet nyújt az együtt utazó családok számára. A kötvény fedezi az egészségügyi költségeket, a személyi balesetet, az utazási késést, az utazás lemondását és az egyéb kapcsolódó költségeket. Fedezi a gyermekgondozást is, ami azt jelenti, hogy ha a szülők kórházba kerülnek, vagy egy fedezett esemény miatt nem tudnak gondoskodni gyermekeikről, a kötvény fedezi a gyermekgondozás költségeit.

A CLB Utasbiztosítás utazási biztosítási kötvényeinek jellemzői

Most, hogy megbeszéltük a CLB Utasbiztosítás által kínált utasbiztosítások különböző típusait, vessünk egy pillantást a kötvényeik néhány jellemzőjére:

24 órás segítségnyújtás

A CLB Utasbiztosítás a nap 24 órájában, a hét minden napján, a hét minden napján segíti ügyfeleit. Sürgős esetben az ügyfelek hívhatják a cég segélyszolgálati forródrótját, és azonnali segítséget kapnak.

Több fizetési lehetőség

A CLB Utasbiztosítás többféle fizetési lehetőséget kínál, beleértve az online fizetést, a banki átutalást és a készpénzes fizetést a cég irodáiban.

Online szabályzatkezelés

Az ügyfelek online kezelhetik szabályzataikat a vállalat webhelyén keresztül. Megtekinthetik a szabályzat részleteit, módosíthatják a szabályzatukat, és megújíthatják a szabályzatukat online.

Kiterjedt lefedettség

A CLB Utasbiztosítás utasbiztosítások széles körű fedezetet nyújtanak számos eseményre, beleértve az egészségügyi vészhelyzeteket, az utazások törlését és az utazási késéseket.

Versenyképes prémiumok

A CLB Utasbiztosítás versenyképes díjakat kínál utasbiztosításaihoz. Az ügyfelek kiválaszthatják az igényeiknek és költségvetésüknek leginkább megfelelő politikát.

Következtetés

Összefoglalva, a CLB Utasbiztosítás egy megbízható és megbízható utasbiztosítási szolgáltató Magyarországon. A társaság utasbiztosítási kötvények széles skáláját kínálja az utazók változatos igényeinek kielégítésére. Szabályzataik széles körű lefedettséget biztosítanak számos eseményhez, ügyfélszolgálatuk pedig a hét minden napján, 24 órában elérhető. Ha utazást tervez, akkor ajánlott

Vélemény, hozzászólás?