You are currently viewing Rabul ejtő ajánlat: nyiss számlát a Raiffeisen Banknál és élvezd az akció előnyeit!

Rabul ejtő ajánlat: nyiss számlát a Raiffeisen Banknál és élvezd az akció előnyeit!

A Raiffeisen Bank Magyarország vezető pénzintézete, amely különféle pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. A bank a napokban indított speciális számlanyitási akciót „Számla Nyitási Akció” néven, amely vonzó előnyöket kínál új ügyfeleknek. Ebben a bejegyzésben a Raiffeisen Bank Számla Nyitási Akciót, annak feltételeit és a vele járó előnyöket vesszük górcső alá.

Mi az a Raiffeisen Bank Számla Nyitási Akció?

A Raiffeisen Bank Számla Nyitási Akció egy olyan akció, amely azon új ügyfelek számára érhető el, akik az akció határideje előtt új Raiffeisen bankszámlát nyitnak. A promóció számos előnyt kínál, beleértve az elengedett számlavezetési díjakat, üdvözlő bónuszt és egyéb kedvezményeket a különböző banki szolgáltatásokra.

Az akcióban való részvételhez az ügyfeleknek új Raiffeisen számlát kell nyitniuk, és teljesíteniük kell a számlanyitási követelményeket, például érvényes személyazonosító okmányokat, lakcímet igazoló dokumentumokat és egyéb szükséges adatokat.

Díjtáblázat

Az alábbiakban a Raiffeisen Bank által a különböző számlaszolgáltatásaiért felszámított díjak táblázata látható.

Szolgáltatás Díj
Számlakarbantartás HUF 1,200 per month
ATM-kivonás HUF 300 per transaction
Hiteltúllépés HUF 500 per day

A Raiffeisen Bank Számla Nyitási Akció előnyei

A Raiffeisen Bank Számla Nyitási Akció számos kedvezményt kínál új ügyfeleknek. Nézzük meg mindegyiket közelebbről.

Elengedett számlafenntartási díjak

Az akció ideje alatt Raiffeisen számlát nyitó új ügyfeleknek az első hat hónapban elengedjük a számlavezetési díjakat. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek ebben az időszakban nem számítanak fel számlavezetési díjat, ami jelentős megtakarítást eredményezhet.

Üdvözlő bónusz

Az akció ideje alatt Raiffeisen számlát nyitó új ügyfelek 10.000 Ft üdvözlő bónuszt kapnak. Az üdvözlő bónusz a számlanyitástól számított két hónapon belül jóváírásra kerül az ügyfél számláján.

Kedvezmények egyéb banki szolgáltatásokra

Az akció ideje alatt Raiffeisen számlát nyitó új ügyfelek egyéb banki szolgáltatásokból is kedvezményben részesülnek, mint például hitel, hitelkártya és biztosítás. Ezekkel a kedvezményekkel az ügyfelek pénzt takaríthatnak meg különféle pénzügyi termékek és szolgáltatások vásárlásakor.

A Raiffeisen Bank Számla Nyitási Akció Általános Szerződési Feltételei

A Raiffeisen Bank Számla Nyitási Akcióba való jogosultsághoz az ügyfeleknek meg kell felelniük bizonyos feltételeknek. Nézzünk meg néhányat a legfontosabbak közül.

Promóciós időszak

A Raiffeisen Bank Számla Nyitási Akció promóciós időszaka 2023. április 1-től 2023. június 30-ig tart. Az ügyfeleknek ez alatt az időszak alatt kell megnyitniuk számlájukat, hogy részt vehessenek az akcióban.

Jogosultság

Az akció csak azon új ügyfelek számára érhető el, akik az elmúlt 12 hónapban nem rendelkeztek Raiffeisen bankszámlával. Azok az ügyfelek, akik az elmúlt 12 hónapban lezárták Raiffeisen számlájukat, szintén nem vehetnek részt az akcióban.

Számlanyitási követelmények

Új Raiffeisen számla nyitásához az ügyfeleknek érvényes személyazonosító okmányokat, lakcímet igazoló dokumentumokat és egyéb szükséges adatokat kell bemutatniuk. Az ügyfeleknek meg kell felelniük a bank alkalmassági feltételeinek is az új számla nyitásához.

Bónusz kifizetés

A 10.000 Ft üdvözlő bónusz a számlanyitástól számított két hónapon belül jóváírásra kerül az ügyfél számláján. A bónusz át nem ruházható, készpénzre vagy egyéb juttatásra nem váltható.

 

Vélemény, hozzászólás?